Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Beyonce újra terhes?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Beyonce újra terhes?

 

A hírek szerint Beyonce második gyermekével várandós.

Az énekesnő és férje, Jay-Z első gyermeke, Blue Ivy Carter 2012 januárjában született, és a pletykák szerint máris úton van a kistetstvér. A New York Post értesüléseit állítólag több forrás is megerősítette. A múlt heti Met Gálán is ez volt a központi téma a sztárok között. Beyonce állítólag nagyon ügyesen takarta növekvő pocakját a Givenchy tervezte ruhájában.

Az érintettek még nem erősítették meg eddig a híreket, és Beyonce szóvivője sem érhető el. Ha azonban a híres páros úgy jelenti be a második baba érkezését, ahogy azt az elsővel is tették, akkor a hallgatásuk nem jelent semmit. Az első gyermeknél ugyancsak sokáig titkolták a híreket, majd végül a 2011-es augusztusi MTV Music Awards-on avatták be a közönséget.

Az énekenső nemrég nyilatkozta, hogy szívesen vállalna még gyermeket, mert neki is nagyon szoros a kapcsolata testvérével, Solange-zsal. Azonban a kérdésre, hogy mikorra tervezik a kistestvért, csak ennyit válaszolt: „Valamikor, ha eljön az ideje.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.