Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Beyonce szeretne még gyereket
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Beyonce szeretne még gyereket

 

Beyonce szeretne még gyereket vállalni férjével, Jay-Z-vel, mert lánya, Blue Ivy születését élete eddigi legnagyobb csodájának tartja.

Az énekesnő bevallotta, hogy bár eleinte küzdött azzal, hogy az anyaságot és a karrierjét összeegyeztesse, mostanra viszont rájött, hogy anyának lenni csodálatos érzés. Éppen ezért nem bánná, ha családjuk a jövőben bővülne. „Biztos, hogy szeretnék meég gyerekeket. Az anyaság megváltoztatta az életemet. Ha anyává válsz, másképp látod a dolgokat. Nekem most a legfontosabb munkám a gyermekem felnevelése. Szülés után volt egy pillanat, amikor rájöttem, hogy attól hogy anya lettem, még nem kell feladnom az álmaim. Eleinte ezzel küzködtem, de mostanra ez is kialakult.” – nyilatkozta az énekesnő a Daily Mirror újságnak.

Hiába híres, neki is szüksége van édesanyja segítségére, aki segít neki két lábbal a földön maradni. Azt is vallja, hogy ha bezárul mögötte az ajtó, ő is ugyanolyan szülő, mint bárki más. „Amikor a színpadon vagyok, az csak pár órát jelent. A magánéletem adja az állandóságot, a munkám csak ideiglenes. Nagyobb részt a családommal vagyok. Pelenkát cserélek én is, mint minden más anya. Szerencsére anyukám sokat segít. A karrierem és a családom közti egyensúlyt nem mindig könnyű fenntartani, de egyre jobban megy. Igyekszem mindenben a jót látni, és élvezni, hogy sokat lehetek a családommal.” – mesélte az énekesnő.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.