Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Ben Affleck már várja, hogy „anya” legyen
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Ben Affleck már várja, hogy „anya” legyen

 

Ben Affleck izgatottan várja, hogy egy időre átvegye az „anya” szerepét a családban, míg felesége, Jennifer Garner dolgozik.

A nemrég Oscar díjat nyert színész és rendező elég sok időt tölt majd három gyermekével a közeljövőben, mert Jennifer legújabb filmjét forgatja. „Már nagyon várom, hogy én maradhassak velük otthon. Jennifer-nek van pár filmje a közeljövőben, így egy kicsit anyjuk helyett anyjuk leszek a gyerekeknek.” – mesélte Ben.

A szülői feladatok mellet Bennek edzenie is kell, miután felesége rászólt, hogy elég lesz a lustaságból. Mióta Ben megnyerte az Argo akció című filmjéért járó legjobb rendező Oscar díját, mást sem csinált, mint ült otthon a kanapén és fagyit evett. Jennifer szerint viszont míg ő dolgozik, addig Bennek legalább az edzőteremig el kell mennie, hogy karban tartsa magát.

Ben arról is mesélt, hogy náluk Jennifer a főnök otthon. Példaként azt említette, amikor vásárolni mennek. Ilyenkor ő csak követi feleségét és nem nagyon kérdez mást, mint hogy amit vesznek, mennyibe kerül. A döntés Jenniferé.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.