Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Báli inspirációk 2: Golden Globe 2014
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Báli inspirációk 2: Golden Globe 2014

Egy év után ismét átadták a Golden Globe díjakat. A tökéletesen rendezett celebek megint csak megtöltötték a vörös szőnyeget, hol találkozhattunk dús és simára fésült frizurával, rövid tincsekkel és hosszú hajfürtökkel, hangsúlyos rúzzsal és minimalisztikus sminkkel egyaránt. Az idei évad sem volt unalmas, ezért ismét ispiraló frizurákkal lephetjük meg Önöket. A bálon bizton tündökölni fog, ha:

 

Légiesen könnyed lesz mint Amber Heard, ki dúsan feltupírozott, hátul enyhén rendezetlen kontyba font frizurával jenelt meg. A hangsúlyos frizurát minimalisztikus sminkkel, bronz szemhélyárnyalóval és gyöngyházfényű rúzzsal egészítette ki. Különös képpen díjazandó természetes formályú szemöldöke. Légies frizurát választott a gyengéd Kate Mara is, szőke haját füstüs szemsminkkel hangsúlyozta ki. Gyönyörű!

 

Romantikus mint Zooey Deschanel, aki oldalkontyot választott, melyet virág dísszel dobott fel. Kontyokkal, főleg az ilyen alacsonyra engedettel az idei Golden Globe csak úgy hemzsegett. Egyszerű, alacsonyra engedett konttyal jelent meg a gyengéd Emma Watson is, ki frizuráját hangsúlyos matt rózsaszín rúzzsal kombinálta, így garantáltan nem maradt észrevétlen.

 

 

Retro glamour mint Taylor Swift, ki összhangba hozta retro hullámokkal teli hamis bob frizuráját az őt jellemző feltűnő piros rúzzsal és macska szemekkel. Gyönyörű, alul felcsavart hamis bob frizurával varázsolt el minket Cate Blanchett is. Finom fülbevalójával és lágy sminkjével pompázatossan nézett ki.

 

 

 

 

A társaság középpontja mint Hayden Panettiere, aki ezúttal a divatbemutatók trendjére tette le voksát. Hosszú fürtjeit lágy bobra cserélte, mely magasan hátrafésüt elejének a wet look nyújtott ragyogó hatást. A hangsúlyos ráma szeme körül, futurisztikus megjelenést kölcsönzött külsejének.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerűen szép mint Jennifer Lawrence, aki megint csak megdöbbentett minket rövid frizurájának variálhatóságával. Hangsúlyos sminkjében borszínű ajkai domináltak, melyek kitűnő összhangban voltak ezüst szemhélyárnyalójával.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.