Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Angelina Jolie iskolát nyitott Afganisztánban
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Angelina Jolie iskolát nyitott Afganisztánban

 

Angelina Jolie az alapítványa segítségével iskolát nyitott Afganisztánban fiatal lányok számára.

A 37 éves színésznő kizárólag lányok számára nyitott iskolát, amelybe 200-300 fiatal járhat. Az iskola Kabul szélén található és Angelina reményei szerint ez csak az első iskola a sorban. A többi iskola megnyitásához szükséges pénzt a színésznő saját tervezésű ékszer- és kiegészítő kollekciója eladásából szeretné fedezni. Úgy tervezi, hogy az eladásokból befolyt teljes összeget az új iskolák megnyitására fordítaná.

Az E! News-nak nyilatkozta: „Amellett, hogy az ékszerek tervezése művészi kielégülést is nyújt nekem, az is jó érzéssel tölt el, hogy az értük kapott pénzből a szükséget szenvedő gyerekeken segíthetünk.”

Az Egyesült Nemzetek Jószolgálati Nagyköveteként Angelinát sok dícséret éri, amiért sok emberen segít. Tavaly meglátogatott egy szíriai menekülttábort, és utána könnyek között távozott az ott látottak miatt. Akkor ezt nyilatkozta: „Én is nagyon aggódom, és a világ is nagyon aggódik. A legszívszorítóbb az volt, amikor szíriai menekültek kérdeztek engem, hogy szerintem miért nem segít nekik senki sem. Amit akkor ott elmeséltek, és az egészet a saját szememmel látni, szörnyű volt. Amikor rengeteg ártatlan civil emberrel találkozom, akik azt sem tudják, hogy ki segíthetne nekik megoldani a konfliktusokat, akkor az tényleg szívszorító érzés.”:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.