Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Angelina és Brad összeházasodnak?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Angelina és Brad összeházasodnak?

 

Angelina Jolie és Brad Pitt minél hamarabb szeretnék összekötni életüket most, hogy Angelina dupla masztektómiája miatt az esküvőt el kellett halasztaniuk.

A 37 éves színésznő azután döntött mellei eltávolítása mellett, miután megtudta, hogy hordozza a BRCA1 gént. Ez a gén nagy százalékban megnöveli a mell- és petefészekrák kialakulásának kockázatát. Angelina édesanyja tízévi küzdelem után veszítette el a harcot a mellrákkal szemben, Angie ezért is döntött a drasztikus lépés mellett.

Egy bennfentes forrás szerint Angie most már alig várja, hogy végre hivatalosan is Mrs. Pitt legyen és a gyerekek is nagyon örülnek a tervezett házasságnak. De nemcsak Angie műtétje a késlekedés oka. Brad Pitt új filmje, a World War Z is a finishez közeledik és emiatt igazán még tervezni sem kezdték el a nagy napot. De msot, hogy túl vannak életük egyik legnehezebb időszakán, minél hamarabb szeretnék összekötni életüket.

A páros 2011-ben jegyezte el egymást, és azóta hat gyerekük csak azt kérdezi, mikor lesznek férj és feleség. Brad arról is mesélt a napokban, hogy nagyon bátornak tartja menyasszonyát a műtét miatt. Hősnek nevezte Angelinát, és reméli, hogy most már hosszú, boldog életük lehet a hat gyerkőccel. :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.