Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Alyssa Milano: Az anyaság megváltoztatott
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Alyssa Milano: Az anyaság megváltoztatott

 

Alyssa Milano színésznő bevallotta, hogy az anyaság megváltoztatta életét, jobb emberré tette őt. Éppen ezért férjével, David Bugliari-val azon gondolkodnak, hogy mikor jöhet a következő gyerkőc.

A színésznő fia, Milo Thomas 20 hónappal ezelőtt született, és sokat változtatott édesanyja életén. Férjével olyan boldogok, hogy már terveben is van a kistestvér. „Az ember azt hiszi, tudja, mi a szeretet. Aztán megszületik a gyermeke, és rájön, hogy semmit sem tudott. Én most nagyon élvezem a babázást. Már beszélgettünk Daviddel a kistestvérről, de a tettekig még nem jutottunk el.” – nyilatkozta a People magazinnak Alyssa.

A 40 éves színésznő azt is elárulta, hogy nem görcsöl azon, mikorra adja le a terhessége alatt felszedett kilókat. Most csak minden pillanatát élvezni akarja a babás hétköznapoknak. Idejét inkább fiával tölti, és nem az edzőteremben. „Jó vagyok magamhoz, annyi időt hagyok magamnak a fogyásra, amennyi csak jól esik. Amúgy is úgy vélem, hogy a fogyás attól függ, hogy mit és mennyit eszem, és csak utána jön a mozgás. Nekem nem sürgős a fogyás. Egy anya teste nem arra van, hogy egy falatnyi bikiniben jól nézzen ki, hanem arra, hogy táplálni tudja a gyermekét.” – mesélte Alyssa.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2023, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2023 - teljes frizurapróba.