Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Adele a Burberry divatház tervezőjeként?
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Adele a Burberry divatház tervezőjeként?

A Burberry divatház vezetője, Christopher Bailey megkörnyékezte Adele-t egy „plus-size együttműködéssel” kapcsolatban.
 
A „Someone like you” című dal énekesnője tárgyalásokat folytat a Burberry divatház vezetőjével, Christopher Bailey-vel egy plus size kollekció létrehozásáról. Christopher azután kereste meg Adele-t, hogy az idei díjátadó szezonban több ruhát is tervezett az énekesnőnek.
 
Christopher reményét fejezte ki, hogy Adele – aki a várhatóan hónap végén szül gyermeket férjének, Simon Koneckinek – és a stylistja, Gaelle Paul hajlandóak együtt dolgozni a Burberry tervezőivel, hogy egyedi, divatos ruhákat tervezzenek a teltebb idomokkal megáldott nőknek.
 
A Daily Mail egy forrásra hivatkozva írta: „Adele mindig is érdeklődött a divat iránt, Christopher pedig alig várja, hogy együtt dolgozhassanak, mert Adele pontosan tudja, mi áll jól neki és szívesen részt venne a kreatív folyamatokban. Meghívta Adele-t és Gaelle-t a tervező irodába és közösen dolgoztak az énekesnő díjátadókra tervezett ruháin. Adele aktívan részt vett mind  a Brit Award-on viselt ruhája, mind a Grammy díjátadóra készített ruhája tervezésében. Lehetséges, hogy a jövőben egy plus-size divatmárka piacra dobásán fognak együtt dolgozni.”
 
Adele (24) elismerte, hogy jó barátságba került Christopherrel, és hogy mennyire szereti a Burberry ruháit. „ Imádom Chanelt, Pradat, és természetesen Burberryt. Ők a hagyományos iskolát képviselik. Emlékszem, három évig spóroltam, hogy megvehessem az első Burberry táskámat még mielőtt híres lettem. Ha jól emlékszem, 500 font volt, vászonból készült és az emblémájuk is rajta volt.”
A hírek arról is szólnak, hogy Adele a Burberry Acoustic projektben is segíthet. Ez a projekt fiatal brit tehetségeket támogat.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.