Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A Young Hollywood Awards legjobb frizurái
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A Young Hollywood Awards legjobb frizurái

 
Virtuális fodrászatunkban  ezen a héten a Young Hollywood Awards díjátadó ünnepségén résztvevő fetörekvő fiatal Hollywood-i csillagok frizuráit próbálhatják ki. A résztevők gyöngádebb része gyönyörű szezonális külalakkal jelent meg. Megcsodálhatjuk az ötletes nyári frizurákat: természetes vagy jellegzetes színű és ombré árnyalatú copfokat vagy a szétfújt hullámok, többnyire minimalisztikus de tündöklő semleges színárnyalatú, itt-ott beszédes színekkel megtört sminkkel.

 

Vanessa Hudgens

 

                              

 

A fiatal színésznő és énekesnő új frizurával jelent meg – jelenleg legkedveltebb hollywoodi frizura – hosszú bob frizura – amelyet strand hullámokkal és jellegzetes ombréval tökéletesített. Természetes szemöldök és gyengéd kék vonal az alsó szemhéjon nyári hangulatot kölcsönöznek a sminknek. Vanessa a jellegzetes szempillának köszönheti rendkívül élénk, érzéki tekintetét.

 

 

Maddie Hasson

 

 

                              

 

A gyönyörű 19-éves szinésznő ezúttal nagyon magasra állította a mércét. A kifejező szemöldök platinaszőke hajjal és aranyszínű szemárnyalatokkal kombinálva rendkívül kellemes benyomást kelt, bronz arcaátrnyalata és természetes ajak színe lányosan fiatal.

 

 

Colbie Caillat

 

 

                              

 

Hosszú szőke haja fejékkel díszítve a felső szemhéj erős fekete vonalával és kacér szempillával együtt a szinésznőnek hízelgő retro árnyalatot kölcsönzött. Sikeresw választás volt a sárgabarack színű rúzs is.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.