Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A szükséges kozmetikumok a nyaraláshoz
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A szükséges kozmetikumok a nyaraláshoz

Nyaralni munka helyett? Hát persze hogy inkább ezt választaná mindenki. Még szerencse, hogy a szépségápolási termékek nem nyaralnak. Mi pedig a medence partján, a szikrázó napsütésben is figyeljünk magunkra, óvjuk bőrünket és hajunkat. Sok kozmetikai márka manapság a nyaralás idejére mini verzióval lepi meg a vásárlókat kedvenc kozmetikumaikból, hogy a kedvencek minél könnyebben beleférjenek a neszesszerbe.

Bőr: hidratálás és UV védelem

Nyáron sokkal jobban kell figyelnünk a bőrünkre, mert sokkal több káros sugár éri. A nyári napsütésben szépen lehet barnulni, de a sok napsütés a bőr kollagén tartalmát károsítja, emiatt bőrünk hamarabb öregszik. Éppen ezért fontos napozás előtt a megfelelő, UV védelemmel ellátott testápoló termékek használata. Az arcbőrére is gondoljon – ne felejtsen el naponta olyan arckrémet használni, amely UV szűrőt tartalmaz.

Haj: divatos kalapok és hajpermet

A strandon mindig viseljen kalapot. A kalap védi haját a nap káros sugaraitól, amelyek a medence klórtartalmával vagy a sós tengervízzel együtt gyengítik és károsítják haját. Ha nem szeretne kalapot viselni, próbálja ki a különböző hajpermetek széles választékát, amelyek ugyancsak tartalmaznak UV szűrőt, és így védelmet nyújtanak hajának.

Fontos: Haja mindazon felületére tegyen hajpermetet, amely a vízzel érintkezik!

Mini kozmetika: Az éjszaka színei

A kozmetikai cégek közkedvelt termékeikből elkészítik a mini verziót, ami egy nyaralásnál elengedhetetlen kellék. És hogyan használja fel ezeket a termékeket nyaraláskor?  Mi nem ajánljuk nappalra a túl erős sminket, mert a bőrének is szüksége van a pihenésre. A strandra elég a vízálló szempillaspirál és egy kis szájfény. De az esti buliban már nyugodtan lehet bátrabb! Ilyenkor a színes, őrült smink is belefér.

A mi tippünk: Bátorítjuk Önöket, hogy a nyaralás alatt is kísérletezzenek a színekkel. Lehet, hogy épp nyaralás közben találják meg a megfelelő sminket maguknak!:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.