Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Scarlett Johansson "szárnyas" tekintete
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Scarlett Johansson "szárnyas" tekintete

A Sandy hurrikán áldozatainak megsegítésére szervezett jótékonysági estélyen megújult külsővel jelent megy a friss anyuka, Scarlett Johansson. Tökéletesen elsimított egyszerű hajviselete ellenére is  hibátlanul nézett ki szinésznő, mindazonáltal az ilyen frizura nagyon előnyös a fiatal anyukának. Nem maradhat észrevétlenül főleg a tekintete. Fessen magának hasonló macska szemet a mi segítségünkkel.
 
                               
 
1. Hogy a festés egész nap tartós legyen, kezdje alapozással a szemárnyék felvitele előtt, így a szem körüli bőrt egységessé teszi és biztosítja, hogy a szemfestés estig kitartson.
                                                            
 
2. A ragyogó tekintet érdekében alsó szemhéjára vigyen fel halvány, csillogó szemhéjárnyalót és keretezze be sötétebb matt árnyalatúval (kitünő pl. a sárgabarack).
                                                                    
 
3. A felső szemhéjra húzzon egy fekete vonalat. Tökéletes alakot úgy érhet el, hogyha a szemhéj külső sarkánál a vonalat kissé kiszélesíti, így egy visszafogott felfelé irányuló csóvát kap.  A vonal vastagsága Öntől függ. Kezdje keskenyebbel és fokozatosan vastagítsa. A tökéletes alakot pl. a krémes szemkihúzó segítségével érheti el. 
                                                                   
 
4. A szemfestés drámaiságát műszempillával növelheti.
                                                                  
 
 


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.