Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét sztárjai – a fényes barnák
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét sztárjai – a fényes barnák

A hosszú hajnak törődésre van szüksége és mindig oda kell rá figyelni. És ha valaki odafigyel a sörényére, akkor egészséges, csillogó, dús hajkoronát tudhat magáénak. Most három híres barna szépségtől lesheti el, ők hogyan csinálják!

Fényes frufrus barna – Hannah Simone

A mai modern Pochahontas, Hannah Simone kiérdemli csodálatunkat, mert bátran elegyíti a hosszú hajat egy hangsúlyos frufruval. A kulcsszó nála is az egészséges, fényesen csillogó haj – különben csak kócos hajat kapnánk. Ha Önnek is hasonló a haja, és szeretné úgy kordában tartani, hogy szépen is nézzen ki, vegyen egy jó minőségű kerámia hajvasalót, ettől lesz haja fényesen csillogó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényes barna fürtök – Jessica Lowndes

Minél szimmetrikusabb az arca, annál bátrabban kísérletezhet egy középválasztékkal. Jessica gyönyörű fürtjei igazán romantikus hatást keltenek. Önnek ehhez hasonló frizura elkészítéséhez csak nagyméretű hajcsavarókra van szüksége. Ha az egyik oldalon haját füle mögé tűri, arca sokkal jobban érvényesül, és hosszú fürtjei nem nyomják össze az összképet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényes sima barna – Sandra Bullock

Sandra egyenes haja három okból is érdekes. Először is, hajvégei nem egyenesre vannak nyírva, hanem rétegesen, mégis szép hatást keltenek. Másodszor mert egy mély oldalválaszték mellett döntött. És harmadszor mert bár haja sima, mégis van tartása és tömege. Ha Ön is ilyen hajat szeretne, használjon jó minőségű, széles hajvasalót és hajvasalás előtt használjon meleg ellen védő hajterméket. Ahhoz, hogy haja mindenhol ilyen csodásan sima legyen, egy tincset egy mozdulattal vasaljon ki, fejtetőtől a hajvégig húzza végig a hajvasalót.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.