Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét frizurája: hullámos bubi frizura
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét frizurája: hullámos bubi frizura

Hideg időben leginkább az egyszerű, letisztult frizurát kedveljük, amelyet egyszerűen elkészíthetünk. Az időtlen bubi frizura mindenben megfelel ezeknek a feltételeknek és ideális a nyirkos, hűvös időben. Közkedvelt, mert univerzális – minden típusú archoz és hajhoz megfelelő. Ma a javított, hullámos vátozatáról lesz szó. A hullámok és a bubi egyszerűen illenek egymáshoz. Angol nyelvhasználatban új megnevezése honosodott meg, a wob (wavy bob, lefordítva hullámos bubi). Bubi, amelyet hullámok és hajfodrok díszítenek, játékos, fiatalosan lányos és látszatra gazdagabb. Nagyon jól néz ki a hétköznapi, de estélyi kivitelben is. És valóban kevés munkát igényel, főleg a hullámos és göndör hajúaknak. Mivel elkészítéséhez kevés idő szükséges, az egyenes hajúak is megkedvelhetik. Elég néhány fodrászeszköz és néhány perc a tükör előtt.

 

                              

 

Hogyha Beyonce hullámai vagy hajfodrai után vágyik, melegítse fel a hajsütővasat és fújjon tengeri sót tartalmazó sprayt a hajára. Válassza szét haját kb. 3 cm széles tincsekre és csavarja fel a hajsütővasra. Könnyedén, maximum kétszer csavarja, hogy a hullámok nagyok és szabadok legyenek. Kefélje át finom sörtéjű hajkefével és fújja be csillogó hajrögzítő sprayval, haja egészségtől ragyogó lesz.

 

                             

 

Freida Pinto lezser hullámaihoz hasonlót hajvasaló segítségével készíthetünk. A kb. 3 cm széles tincseket csavarja váltakozva az egyik, majd a következőt a másik irányba. Az így keletkezett hullámokat spryval rögzítse, a hajtöveket és végeket hagyja egyenesnek és kenje be hajviasszal.

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.