Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét frizurája: A szépséggel megkoszorúzott Margot Robbie
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét frizurája: A szépséggel megkoszorúzott Margot Robbie

Margot Robbie felragyogott az Australian in Film Awards díjátadó ünnepségének vörös szőnyegén. Az esemény minden évben összekapcsolódik az ausztrál szinészeket és filmművészeket támogató estéllyel. A fiatal szinésznő egy impozáns, nagyon finom, de egyúttal feltűnő frizurát mutatott be, amelyet láthatatlanul összecsavart és összakapcsolt két francia copfból (az egyik elülről hátulra, a másik hátulról előre fonott) alakított ki. Az igényesen klasszikusan tökéletes alkotást néhány szabadon hagyott hajtincs a modern valóságba hozza át. Bájos jelenségét és hibátlan arcvonásait kiemelte a szinésznő finom sminkje, szemének arany árnyalata és rózsaszínű arcszíne.

                

                             

 

                             

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.