Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét átváltozása: Kristen Stewart és Demi Lovato
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét átváltozása: Kristen Stewart és Demi Lovato

Kristen Stewart a Camp X-Ray című film premierjén mutatta be legújabb frizuráját, amely tökéletesen kifejezi személyiségét. Kifejező, kicsit játékos és rebellis, mégis nőies. A ránézésre hanyag, hátul alaposan megnyírt frizura, dús oldalsó frufruval kiemeli a színésznő nyakát és arccsontjait. A színésznő hasznára vált, hogy visszatért a barna színhez. Sokkal természetesebb és főleg viselhetőbb benyomást kelt az új kávé színű árnyalat.

 

                             

 

Demi nagyon gyakran változtatja frizuráit, ezért nem jelent meglepetést legújabb átváltozása sem. A különböző színekkel való kisérletezés után (lilával, rózsaszínnel stb.) ismét visszatért kedvenc színéhez, a kékhez.

 

                             

 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2020, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2020 - teljes frizurapróba.