Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét arca: a romantikus Bella Thorne
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét arca: a romantikus Bella Thorne

A tizenhat éves szinésznő gyönyörűen nézett ki az “Extra” számára készült interjún, lányosan természetes jelenségével teljesen meghódított bennünket. Lágy hajhullámait játékos hajfonatokkal díszítette, amivel a reneszánsz festők múzsáira emlékeztető romantikus és felszabadult külsőt ért el. Egyszerű, nagyon kedves hajviselet, amivel semmit sem ronthatunk el.

 

“Az egyszerűségben a szépség“ jelszó jegyében készült a szinésznő természetes sminkje, amelynek alapja a hibátlan arcbőr és a fénylő ajkakon kívül a felragyogó arcpír.

 

Sminkelje ki magát E.L.F kozmetikumunkal úgy mint Bella.

 

Hibátlan és tündöklő arcbőr

 

Arcbőre bármilyen hiányosságát könnyen elfedi a Flawless Finish alapozó, amely egységesíti és egyúttal mattá teszi a bőrt. Könnyű és krémes, mivel nem tartalmaz olajos összetevőket, nem tömíti el a pórusokat. Ezen felül 15-ös fényvédő faktort tartalmaz és kellemes illatú.

 

A Blush - Pink Passion arcpirosítóval könnyedén varázsol rózaszín arcot és egészséges, friss külsőt.

 

 

 

Hosszú szempilla

Szempilláihoz használjon hosszabbító fekete szempillaspirált.

 

 

 

Csillogó ajkak

A Hypershine ajakfény alkalmazásával olyan ajkai lehetnek mint Bellának. Egyedi "mirror shine" technolóigiájának köszönhetően optikailag visszetükrözi a fényt. Ezáltal ajkai exkluzívan csillognak majd. 

 

 

 


 :) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.