Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A hét arca: A jellegzetes Diane Kruger
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A hét arca: A jellegzetes Diane Kruger

Diane Kruger a Fox Summer TCA All-Star partinján Maria SCHWABA ruháit mutatta be. Erőteljes smink, természetes frizura. „Rakoncátlan" hajhullámok, vastag szemkihúzás, kifejező piros ajkak

kihagsúlyozták a színésznő gyöngéd szépségét és megjelenését a tökéletességig fokozták.

 

                                   

 

Diane sminkjét egyszerűen tudják lemásolni:

 

Hibátlan bőr

 

Figyeljék meg, hogy Diane bőre hibátlan és bársonyosan finom. Ezért kezdje a sminkelést kedvenc make-upja felvitelével, hogy bőre mattabb és egységes legyen.

 

Csillogó szemek

 

A színésznő szemei egy régi, jól bevált sminkes trükknek is köszönhetőek, amely szerint a szem belső sarkaiba világosan fénylő árnyalatot viszünk fel. Ez a módszer a szemeknek puhaságot és finomságot ad, így kiegyensúlyozza a vastagon kifestett szempillát.

 

Kifejező ajkak

 

Ezúttal használjon valóban erösen piros színű rúzst. Megéri!:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.