Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A CSÁBÍTÓ TEKINTET TITKA
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A CSÁBÍTÓ TEKINTET TITKA

        
 
Szabadidőmben sminkeléssel foglalkozom és észre vettem, hogy az ügyfeleim gyakran panaszkodnak arra, mi szerint rajtuk nem néz ki olyan 'profin' a smink. Pedig a legtöbb esetben egyszerű nappali sminkről van szó. Elgondolkodtam a dologon, hiszen jómagam is egyszerű drogériás make up-ot használok, mint az ügyfeleim, és szinte mindig tökéletes a sminkjük. Azt is észrevettem, hogy az álmuk a tökéletes füstös szemhéjsmink és sötét ajkak. Azonban az esetek túlnyomó többségében amint befejezem az alap sminkelést, és szemöldök igazítást, máris el vannak varázsolva az eredménytől. Ezért úgy hiszem, az alap nem csupán az arcbőr tökéletes felkészítéséről szól, hanem a kiformált szemöldök és kihangsúlyozott ajkakról. Pontosan ezekről szól a mai cikkem.
 
                      
 
E.L.F. STUDIO KOMPAKT SZEMFESTÉK
 
                          
 
Azzal kezdem, hogy értékelem az összes terméket, melyeket a végső look megalkotására használtam. Mivel a szemöldökkel kezdtem, az első termék a Light színű szemöldök festék, mely púdert, szemöldök formázó gélt és egy kicsi precíz ecsetet tartalmaz, tehát minden, ami szükséges kéznél van. A púder tökéletesen pigmentált, nagyon jó vele dolgozni és a szemöldöknek természetes megjelenést ad. A gél fixál, de pigmentációja már nem olyan jó. Eléggé gyantás az állaga, úgyhogy vigyázni kell, amennyiben csak magában szeretnétek használni, nehogy napközben letöröljétek a szemöldök felét véletlenül. Én azonban a termékeket kombináltam és a végeredménnyel nagyonis elégedett voltam. Amiért egy csillagos ötöst adok, az a praktikus csomagolás, mely a nyári utazgatásra tökéletes.
 
E.L.F ESSENTIAL FOLYÉKONY KORREKTOR
 
                      
 
Ez az a lépés, melyet sok ember kihagy (amin nem is csodálkozok, hiszen egy egyszerű sminkelésnél ez egy igazi 'extra lépés'). A szemöldök letisztításáról van szó folyékony korrektor segítségével. Én a Tone Correcting korrektort használtam Ivory árnyalatban, és bár a hozzá tartozó applikátor nagyon precíz, mégis inkább ecsetet használtam, mely pontos felvitelt biztosít és azonnal szétkenhető. A korrektornak szép világos árnyalata van, ami tökéletesen illik a bőrszínemhez, amit nem igazán mondhatok el más termékekről, mivel nagyon világos porcelán bőröm van. Összetétele folyékonyabb és nagyon jól hidratál. Tehát nem szárítja ki a szem környékét, ezért idősebb korosztálynak is ajánlom. A fedőképességét közepesnek mondanám, eltakarja az apró hiányosságokat, azonban a karikás szemek elfedésére több réteget kell felvinni. Személyszerint legszívesebben pont a szemöldök környékén használom, akár más korrektorral kombinálva, ugyanis csodásan kiderül tőle a bőr. Mivel az arcbőrt nem szárítja és szépen ragyog, tökéletes választás olyan napokra, amikor nincs kedvünk make up-ot használni, csak kisebb hiányosságokat akarunk eltakarni. Végső soron a bőr friss és természetes marad.
 
                       
 
E.L.F. ESSENTIAL SZEMPILLA SPIRÁL
 
Mivel a legvégére a műszempillákat hagytam, elsősorban el kellett őket készítenem szempillaspirál segítségével. A műszempilla mindig egy magasabb szintre emeli a make up-ot. Dús hatást garantál és a pillákat szépen külön választja (nem ragadnak össze). B és E vitaminokban gazdag, amint azt az E.L.F. kozmetikumoktól már megszokhattuk, és ezért tartozik a kedvenc márkák közé. Az ecset szilikonos és rengeteg apró sörtéből áll, melyek nagyon közel helyezkednek el egymáshoz, ezért nem szed fel túl sok festéket és a pillákat szépen elválassza egymástól. Az én pilláimat inkább meghosszabbította, és gyönyörűek lettek, ám az én ízlésemre kicsit túl természetesen mutatnak. Mindennapi használatra tökéletes választás. Nyugodtan fellehet vinni akár több réteget is, és az eltávolítása is nagyon egyszerű. Csomómentes, nem potyog le, és az elkenődés sem okoz gondot. Ami azonban meglepett, az extrémen fekete szín, aminek hála a végén tökéletesen egybeolvadt a műpillákkal és bomba jól nézett ki a végeredmény.
 
E.L.F. STUDIO MŰSZEMPILLA
 
                      
 
Amint már mondtam, az utolsó lépés a műszempilla. Én a Flirty pillákat választottam, melyek közepes hosszúsággal rendelkeznek és eléggé látványosak, de mégis megőrzik a természetes look-ot, mivel nem túlságosan sűrűk. A csomagolásban egy pár klasszikus pillát találtok, és egy pár rövidebb (félpilla) pillát, egy csipeszt és ragasztót, mely remekül tart és nyugodtan lehet használni. A pillák erősek, nincs átlátszó vonaluk. Pont ezért aggódtam egy kicsit, mennyire lesz kényelmes a viselésük. Kellemes csalódtam, ugyanis gond nélkül rátapadt a szemhélyamra és alkalmazkodott formájához. Mivel eléggé kiemelkedők, érezni, hogy rajta van a szemen, azonban ezt az érzést pár percen belül megszokja az ember. Én a rövidebb, úgymond 'félpillát' választottam, melyek pont azt a csábító cica tekintetet adják a szemnek anélkül, hogy látni lehessen, műpilláról van szó. Tehát a pillákkal teljesen mértékben meg vagyok elégedve, és biztosan utánanézek még ennek a fajta pillának, ugyanis tényleg igaz az állítás, mely szerint ezek a rövidebb pillák tökéletesek a mindennapi használatra.
 
Hogyan csináltam lépésről lépésre? Először elkészítettem a szemöldök végét púder és gél segítségével, hogy kialakítsam a szemöldök végső formáját, melyet a következő lépésben kifestettem. Azután megfordítottam az ecsetet, felvittem rá egy kis púdert, és kifestettem vele a szemöldök elejét. Közben próbáltam másolni az egyes szőröcskéket.
 
                     
 
Ezek után szükséges volt az egészet korrektorral letisztítani. Ezzel megformáltam a szemöldök felső és alsó részét is. Végre jöhetett a szempillaspirál, melyet az alsó és felső pillákra is rávittem. Még mielőtt felragasztottam volna a műpillákat, húztam egy vékony fekete kontúrt a felső szemhéjamra, így szebben egybeolvad a műpilla a saját pillámmal. Utána felhelyeztem a műszempillát egy ügyes kis csipesz segítségével és készen is voltam!
 
                     
 
Lehet, hogy hosszú folyamatnak tűnik, azonban a szemöldök és szempilla igazítás 5 percbe telik. Szerintem éppen ezek azok a lépések, melyek a sminkelést tökéletessé teszik, és hála ennek olyan hatást váltunk ki, mintha most léptünk volna ki egy profi sminkes szalonjából.
 
                     
 
        
 
 
Remélem ez a kis útmutatás a segítségetekre lesz, és minden nap örömöt leltek a tökéletes sminketekben!
 
Szép napot kívánok!
 
Teréz
TChicChannel
 
 
 
Studio mu pilla Flirty
2460 Ft Áfával


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.