Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · A Billboard Music Awards legjobb frizurái
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

A Billboard Music Awards legjobb frizurái

Ismét benépesült a vörös szőnyeg az amerikai Billboard magazin zenei díjainak átadása alkalmából.

A merész, ösztönző vagy elegáns frizurákból a legjobbakat választottuk ki. Itt a lehetőség – próbálják ki őket!

 

Kylie Jenner jellegzetes türkisz színű hangsúlyos ombre frizurát viselt, amihez kitűnően illett bronz bőre és hihetetlenül hosszú szempillái.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez hagyományosan az eleganciájával hódított és bebizonyította, hogy a félig kifésült frizura is lehet igényesen kifinomult. Macskaszerűre festett szemei kiemelték érzékiségét és nőiességét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ke$ha szinte elvarázsolt minket könnyedén leomló hajával és finom sminkjével, amelyek egy gyöngéd, friss egységet alkottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicki Minaj bizonyára lemondott a jellegzetes frizuraváltásról és a természetes külsőt választotta. Jól áll neki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Hyland megmutatta, hogy a divatos „undercut“ frizurát színlelni is lehet. Haját oldalra dobta, a maradékot oldalra simítva csomóba kötötte. Sokakat megtévesztett ez az optikai ilúzió.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christine Teigen szemöldökig érő, sűrű frufruval és visszafogott make-uppal jelent meg.:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (1)
Jozef
11.16.2015

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.