Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · 2014/2015, ősz/tél divatos frizurái
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

2014/2015, ősz/tél divatos frizurái

 

Az aktuális szezon trendjeit hirdető divatbemutatók maratonja már mögöttünk van. Nézzük meg közösen az előkelő tervezők hajkreációit összekötő közös mozzanatokat.

 

Csomók

 

Gondosan elegáns vagy elmésen rendezetlen, magasan beültetett, de alacsonyan elhelyezett csomók is díszítették a 2014/2015, ősz/tél trendjeit bemutató divatbemutatók modelljeit.

Tippünk: A lezser csomó elkészítési módja egészen egyszerű. Fújjon hajformázó sprayt a hajkefére, fésülje meg a lófarkat vagy copfot és csavarja csomóba. Ha bohémabb kinézetet szeretne, minél jobban tegye szabaddá haját és néhány hajcsomót hagyjon szabadon. Minél borzasabb, annál jobb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lófarok

 

 

Az összes divatbemutatón nagy sikert arattak a klasszikus lófarkak. A szezon lófarkai tökéletesen kialakítottak, jól látható elválasztással, vagy ellenkezőleg szinte rendezetlenül lezseren szabadok. Oldalsó elválasztással kombinálva minél lejjebb helyezkednek el.

Tippünk: Különlegessé tehetin a mindennapi lófarkat, ha egy hajcsomót szabadon hagyva a lófarkat összefogó gumi köré teker. Retro kinézetet az oldalra simított frufru göndörítésével kaphatunk. A lófarkat dúsabbá teheti, ha hajformázó sprayval befújja és finoman feltupírozza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hullámok

 

 

Az őszi-téli szezon legnőiesebb trendje bizonyára a hullámos haj. A szabálytalan hullámok optikailag dúsabbá és vidámmá teszik a frizurát. Az igénytelen frizurát kedvelő nőknek ajánlott. Ha az esti elalvás előtt két copfba fonjuk hajunkat, reggelre lezser hullámokat kapunk.

Tippünk: Oldalsó elválasztással viselje hullámait, így abszolút trendi lesz. A rövid frufru hajviseletnél sem tabu a hullám. De itt is kicsit hullámossá kell tenni a hajat és néhány helyen elválasztani, hogy lezser kinézetet kapjunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fonott copf

 

 

A divatbemutatók mólóit elárasztották a játékos copfok. A 90-es évek francia copfjainak szellemében készültek váltak a legkedveltebbé. Lányosan játékos, nőiesen romantikus, sportos vagy az igényesen átgondolt. Légies benyomást az elülső hajból vagy a fejközépen font copfok keltettek.

Tippünk: Ellenállhatatlan lesz, ha copfját szalaggal, vagy kendővel díszíti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajcsat

 

 

Sok frizurát láttunk ahol a hajcsatot a hagyományos hajrögzítő szerepe miatt használták, de főleg mint dekorációt.

Tippünk: Ne féljen befektetni ebbe a kedves hajdíszbe és szerezzen be minél eredetibbet, legjobb a kézzel készített.

 



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (2)
valaki
2.8.2015
pvivi *.*
2.8.2015
nagyon jo tippek, nekem nagyon bejönnek



TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.