Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Britney Spears a zenevilág legjobban fizetett énekesnője
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Britney Spears a zenevilág legjobban fizetett énekesnője

A Forbes magazin szerint a tavalyi évben Britney Spears kereste a legtöbbet az énekesnők közül, megelőzve ezzel Taylor Swiftet, Rihannát, Lady Gagát és Katy Perryt is.

Az énekesnő – aki jelenleg az amerikai X Faktor egyik zsűritagja – úgy keresett tavaly körülbelül 58 millió dollárt, hogy nem adott ki új lemezt és nem ment turnéra sem. A 30 éves Britney a pénz nagy részét a visszatérő „Femme Fatale” turnéja után szerezte, és alig marad el a 2010-ben keresett 68,7 millió dollártól. A tavalyi év bevételei közé beleszámítottak még a „Femme Fatale” albumának bevételei és  az Elizabeth Ardennel közös parfümjének bevételei is.

Lori Landew zenei ügyvéd szerint - aki még tinédzserkorában segített Britney-nek megkötnie lső nagyobb szerződését -  Britney-nek olyan kisugárzása van, aminek a segítségével nagyon könnyen teremt kapcsolatot a közönséggel, és így könnyen el tud mindenkit kápráztatni, mégha vannak is nehezebb időszakai. Britney a hírek szerint jövő évben  mondja ki harmadszor is a boldogító igent.

A Forbes listája szerint a top keresők mezőnyében megtalálható még Rihanna, Lady Gaga, Taylor Swift, Madonna és Beyonce is.



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.