Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · Blake Lively parfümöt ajándékoz karácsonyra
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

Blake Lively parfümöt ajándékoz karácsonyra

Blake Lively idén karácsonykor Gucci parfümmel lepi meg szeretteit mert szerinte az illat maradandó.

A Pletykafészek című sorozat sztárja szerint ez a tökéletes karácsonyi ajándék, mert szerinte egy különleges illat olyan emlékeket ébreszt az emberben, amiket érdemes megőrizni. Blake – aki a Gucci Premiere reklámarca is – így nyilatkozott: „Egy parfüm olyan ajándék, amit édesapám is szívesen ad édesanyámnak. Mi családon belül is szívesen ajándékozzuk meg a másikat parfümmel. Mindegyik más történetet mesél – szerintem ez egy szép, személyre szabott ajándék.”

A 25 éves színésznő – aki nemrég ment férjhez Ryan Reynolds színészhez – férjének is parfümöt ajándékoz, mert szereti érezni a finom illatot egész nap. „Ez egy önző ajándék is. Olyan jó érzés, ha együtt vagy valakivel és az illatáról is megismered. Így egy ajándékból, amit te adsz, neked is örömöd származik.” – árulta el Blake.

Blake azt is bevallotta, hogy édesanyjának is parfümöt ajándékoz karácsonykor, és már alig várja, hogy ajándékbontás után a család női tagjai együtt szagolják új parfümjeiket. „Azt hiszem, harcolnom kell vele. Az a gond, hogy anyukám, a lánytestvéreim és én is ugyanazt a fajta illatot kedveljük, így mindannyian Gucci Premiere parfümöt fogunk magunkra fújni. Ha velünk együtt lennél a szobában és bekötnénk a szemed, az illatok alapján nem is ismernél fel minket.” – árulta el Blake.



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.