Belépés | Regisztráció
HappyHair · Magazin · 2015 trendjei a SAG Awards-on
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.

2015 trendjei a SAG Awards-on

A Screen Actors Guild szinésztársulás díjátadó ünnepsége jó lehetőséget kínált számunkra a sztárfodrászok és sminkesek legújabb divattrendjeinek megfigyelésére. Ötletességük és sokszínűségük bennünket is inspirál különböző alkalmakra és főleg bátorságot ad 2015 trendjeinek kipróbálására.

 

Rosamund Pike hullámos bob viselettel és narancsszínű ajkakkal

 

                               

 

A szinésznő hihetetlenül üde volt és mi nem tudtuk eldönteni hogy ezt hullámainak, vagy narancsszínű ajkainak köszönheti, amelyek a fekete alkalmi ruhájával kombinálva tökéletesen néztek ki.

 

Keira Knightley bohém félig kifésült lezser hullámai

 

                                

 

Keira Knightley bebizonyította, hogy a jövendő kismamákat sem gátolja meg semmi abban, hogy bohéman és stílusosan nézzenek ki. A bizonyára Brigitte Bardot által inspirált félig kifésült, középen elválasztott hullámokat a szinésznő füst árnyalatú ecseteléssel kombinálta. El kell hogy ismerjük, elegánsan nézett ki. Nem lehetett nem észrevenni ékszerét, ami csak hab volt a tortán.

 

Claire Danes terjedelmes hullámai és jellegzetes szemei

 

                               

 

Claire Danesnek ezúttal szinte a lehetetlen sikerült, amikor is félhosszú szőke haját terjedelmes hullámokba kifésülve, drámai tekintetével kombinálva külsőleg is meg tudta mutatni belső női szépségét.

 

Lupita Nyong´o befont hajcsomója és csillogó sminkje

 

                               

 

Lupita ismét bebizonyította, hogy helye van a divatidiktálók között. Meglepetés volt az egyébként rövid, most csomóba font hosszú haja. Kifejező csillogó piros ajkai és finom füst árnyalatú szemei egészségesen tündöklő bőrével kombinálva szinte hipnotizálóan hatottak.

 

Sophia Bush hamis bobbal és retro hullámokkal

 

                              

 

Sophia Bush a régi Hollywood varázsát testesítette meg. Hamis bobnak fésült hullámos haja kellemesen szegélyezte a szinésznő jellegzetes arcvonásait.

 



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Keresztnév   


Kommentár (0)
Szóljá hozzá elsőként a sztárfrizurához

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco, s.r.o.
HappyHair frizuratervező program - frizurák és haj Töltsd fel a fényképedet és próbáld ki, hogy melyik frizura illik Neked a legjobban! Hajviseletek ezrei - sztárfrizurák, esküvői frizurák, alkalmi, emo, trendi frizurák 2024 - teljes frizurapróba.